•150 g gulerødder
•150 g selleri
•150 g bladselleri
•150 g løg
•2 hvidløgsfed
•2 spsk olie
•300 g rå spaghettihorn
•½ l tomatsaft
•½ l grøntsagsbouillon
•75 g grønne oliven
1.Gulerødder, selleri, bladselleri og løg gøres i stand og skæres i små terninger.
2.Hvidløg skæres i tynde skiver.
3.Olie varmes op i en stor, bred gryde, grøntsagerne steget let ved middel varm i 5 minutter, så de begynder at afgive væde.
4.Der krydres med salt og peber, og spaghetti tilsættes.
5.Tomatsaft og bouillon røres sammen.
6.Halvdelen hældes i gryden, og det hele bringes i kog.
7.Lad retten simre ved middel varme i 20 minutter under stadig omrøring, hæld resten af væden i efterhånden.
8.Oliven tilsættes og varmes op i retten.
9.Smag til med salt og peber.