-Skinkeschnitzel med æblekompot

Opskrifter

Hvis du er sulten

Skinkeschnitzel med æblekompot

•2 skineschnitzel (1 cm tykke, ’a ca. 125 g)

•1 fed hvidløg

•4 friske salvieblade

•4 tandstikker

•10 g smør

 

Ovnstegte kartofler

•500 g store kartofler

•½ spsk olie

•salt og peber

 

Æble-chilisauce

•2 æble

•1 frisk chili

•1 dl æblejuice

•1 bdt forårsløg

• tsk sukker

 

1.Tænd ovnen på 225 grader

2.Skrub kartoflerne og skær dem i både.

3.Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

4.Bag dem i ovnen i ca. 25 mim.

5.Del hver schnitzel i to stykker, og bank dem tynde med en kødhammer.

6.Drys med salt og peber, læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke og rul sammen.

7.Luk med tandstikker. Steg rullerne i smør 6-8 min.

8.Vask æblet og skær dem i terninger.

9.Kog dem sammen med renset, fintsnittet chili og æblejuice, til æblerne er møre.

10.Tilsæt fintsnittede forårsløg og smag til med salt og sukker.

 

Æble-chilisovsen kan serveres varm eller kold.