•2 skineschnitzel (1 cm tykke, ’a ca. 125 g)
•1 fed hvidløg
•4 friske salvieblade
•4 tandstikker
•10 g smør
Ovnstegte kartofler
•500 g store kartofler
•½ spsk olie
•salt og peber
Æble-chilisauce
•2 æble
•1 frisk chili
•1 dl æblejuice
•1 bdt forårsløg
• tsk sukker
1.Tænd ovnen på 225 grader
2.Skrub kartoflerne og skær dem i både.
3.Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
4.Bag dem i ovnen i ca. 25 mim.
5.Del hver schnitzel i to stykker, og bank dem tynde med en kødhammer.
6.Drys med salt og peber, læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke og rul sammen.
7.Luk med tandstikker. Steg rullerne i smør 6-8 min.
8.Vask æblet og skær dem i terninger.
9.Kog dem sammen med renset, fintsnittet chili og æblejuice, til æblerne er møre.
10.Tilsæt fintsnittede forårsløg og smag til med salt og sukker.
Æble-chilisovsen kan serveres varm eller kold.