•¼ hokaido-græskar
•1½ gulerødder
•½ bdt. Forårsløg
•1 spsk vindruekerneolie
•1 spsk revet ingefær
•½ - 1 tsk rød karry-pasta
•½ tsk finthakket chili
•1½ dl vand eller hønsebouillon
•½ dåse kokosmælk light
•200 g kinarejer uden skal
•Lidt salt
•½ spsk fiskesauce
•Saften fra ½ lime
•¼ bdt. Koriander eller fintsnittet purløg
1.Skræl græskarret, fjern kernerne, og skør det i tern på ca. 1 cm.
2.Skræl gulerødderne, og skør dem i stave, og snit forårsløg o små stykker på skrå.
3.Kom olie i en gryde, og steg græskar og gulerødder ved svag varme i 3-4 min., til de er let møre.
4.Tilsæt ingefær, rød karry og chili, og lad det stege med i 1 min.
5.Hæld vand eller bouillon ved, og damp grøntsagerne i ca. 4 min. Under låg.
6.Hæld herefter kokosmælk ved, og kog retten i 2 min.
7.Løft grøntsagerne op af gryden med en hulske, og kom dem i en serveringsskål.
8.Kom rejer og forårsløg i gryden, og kog dem ved svag varme i 3-4 min.
9.Krydr kokosmælksaucen med lidt salt, fiskesauce og limesaft, og evt. lidt ekstra rød karry.
10.Hæld sauce og rejer over grøntsagerne i serveringsskålen, pynt med frisk koriander eller purløg, og server med kogte ris til.