•4 kyllingeunderlår (400g)
•½spsk olie
•1 løg (fintsnittet)
•10g frisk ingefær(finthakket)
•2 fed hvidløg (finthakket)
•350g kartofler (tern)
•1 dåse hakkede tomater
•2dl vand
•3spsk peanutbutter
•3spsk peanuts
•1tsk stødt koriander
•¼ tsk knust chili
•Salt og peber
Tilbehør: kogt ris med frisk koriander eller persille
1.Krydr kylling med salt og peber og brun dem i en gryde med olie
2.Tag kylling op
3.Steg løgene i ca. 5 min til de er bløde i gryden
4.Tilsæt ingefær og hvidløg og steg et par min
5.Vend kartoflerne i gryden og steg et par min
6.Tilsæt tomater, vand, peanutbutter, peanuts og krydderier
7.Giv det et opkog og læg kyllingelårene i gryden
8.Lade det simre i 20min under låg
9.Smag til med salt og godt med peber
Server med ris og grønt drys