-Sigøjnerpande

Opskrifter

Hvis du er sulten

Sigøjnerpande

•1 løg

•1 rød peberfrugt

•1 rød chili

•300 g svinesmåkød i tern

•3 spsk olie

•2 tsk stærk paprika

•1 presset hvidlgsfed

•¼ dl grøntsagsbouillon

•1 dl krydret ketchup

•2 spsk purløg

 

1.Løg skæres i fine strimler.

2.Peberfrugt gøres i stand og skæres i 1 cm store terninger.

3.Chili ridses op, udkernes og skæres i fine strimler.

4.Kød svitses gyldenbrunt ved stærk varme i 2 spsk varm olie.

5.Kødet krydres med salt, peber og 1 tsk paprika og tages op.

6.Peberfrugtterningerne, løg, chili og hvidløg svitses på panden i 1 spsk olie.

7.1 tsk paprika svitses med et øjeblik.

8.Bouillon og ketchup hældes i, og det hele koges under låg ved middel varme i 5 minutter.

9.Kødet kommes i igen og varmes lidt op.

10.Smag eventuelt til med salt, peber og paprika. Drys med snittet purløg