•1 rød peber
•1 rød løg
•Olie
•Salt og peber
•1spsk sukker
•2spsk rødvins eddike
•Frisk Basilikum
•2 PorkChops
•3 fede hvidløg (knust)
•2kviste timian
•30g smør
1.Skære rød peber i tynde strimler
2.Skære løg i tynde strimler
3.Kom løg og peber i varm pande med olie
4.Kom salt og peber samt sukker i panden
5.Når grønsager ved at blive godt bløde, tilsættes eddike
6.Skru ned for varme, og tilsæt 2spsk olie
7.Lad det simre i 3 min
8.Rul basilikum sammen, og skære det fint
9.Tilsæt basilikum til grønsager, og lade det gennemvarme i 30sek.
10.Tage det af varmen, og kom i en skål
11.Krydr kødet med rigeligt med salt og peber
12.Kom kødet i varm pande med en smule olie, sammen med timian og hvidløg
13.Kom smør i panden, og lade det stege ved 3-4 min på hver side