•5g smør
•1tsk olie
•300-400g flanksteak
•Salt og peber
•2 gulerødder
•½ lille knoldselleri
•50g mayonnaise
•1tsk dijonsennep
•1 fed hvidløg (knust)
•1½ spsk hakket persille
Tilbehør: salat og brød
1.Varm en pande med smør og olie til det er gylden brunt
2.Brun kødet på alle sider og krydr med salt og peber
3.Skru lidt ned for varmen, og steg videre 7min på hver side.
4.Lade kødet hvilke i ca. 10 min
5.Kog gulerods- og knoldsellerieterningerne i let saltet vand i ca. 5 min
6.Lade dem dryppe af i en sigte
7.Smag mayonnaisen til med sennep, hvidløg, persille, salt og peber
8.Vend grønsager sammen med dressingen
Skær flanksteak’en i skiver på tværs af kødtrådene og gerne lidt skråt. Server kødet med vintersalaten grønne salatblade og brød