-Kyllingesandwich og grillede hokaidostave

Opskrifter

Hvis du er sulten

Kyllingesandwich og grillede hokaidostave

Grillede hokaidostave

•1 hokaidogræskar (ca. 800 g)

•1 spsk olivenolie

•½ spsk friskpresset citronsaft

•1½ små knuste fed hvidløg

•Friskkværnet peber

•1 tsk groft salt

 

•25 g chorizopølse i tynde skriver

•5 g smør

•150 g kyllingeinderfilet

•¼ tsk groft slat

•Friskkværnet peber

 

•100 g hytteost

•½ spsk grov, mild sennep

•2 flækkede, lune ciabattaboller (ca. 175 g)

•½ liter romainesalat revet i groves stykker (ca. 50 g)

•1½ syltede agurker i skriver (ca. 50 g)

 

1.Halver hokaidogræskaret og fjern kernerne.

2.Skræl græskaret og skær det i stave.

3.Bland hokaidostavene med olie, citronsaft, hvidløg og peber.

4.Fordel græskarstavene på en bageplade beklædt med alufolie og bag dem midt i ovnen.

5.Grill derefter hokaidostavene, stadig midt i ovnen, til de er gyldne.

6.Drys med salt.

7.Rist chorizoen i en pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Og derefter ved jævn varme i ca. 3 min.

8.Lad pølseskiverne dryppe af på fedtsugende papir. Tør panden af.

9.Lad smørret blive gyldent i panden og steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. – vend af og til. Drys med salt og peber,

10.Tag kødet af panden og hold det varmt.

11.Vend hytteost og sennep sammen og smag til.

12.Smør bollerne med hytteosten og læg den sammen om salat, kylling, chorizo og syltet agurk