1.Svineschnitzel skæres i 2 cm brede strimler.
2.Sojasauce og hvidvinseddike røres sammen, halvdelen dryppes over kødet, som derefter står og trækker i 15 minutter.
3.Peberfrugten gøres i stand og skæres i tynde strimler.
4.Løg skæres i fine strimler.
5.Chili skæres op på langs, udkernes og hakkes fint.
6.Ananas hælder til afdrypning, 5 spsk saft gemmes.
7.Skær ananasskiverne i kverter.
8.Dup kødet tørt og svits det kraftigt på alle sider i varm olie på en pande.
9.Tag kødet op og svits løg, chili, ananasstykker og peberfrugt.
10.Hæld resten af sojablandingen, grøntsagsfond, ketchup, honning og ananassaften i og lad det hele småkoge i ca. 5 minutter.
11.Jævn efter behag med jævningspulver.
12.Tilføj kødet, varm det hele op et øjeblik og smag eventuelt til igen.
13.Drysses med persille ved servering.
Ris passer til.