-Æggebagt kylling med spinat og chili

Opskrifter

Hvis du er sulten

Æggebagt kylling med spinat og chili

•400 g kogt eller stegt kyllingekød

 

•1 løg i tynde skiver

•25 g smør

•300 g friske spinatblade

•1 rød chili i tynde strimler

•salt, peber

 

•4 æg

•2 ½ dl mælk

•50 g reven emmentaler ost

•½ tsk salt

•10 omgange fra peberkværn

 

1.Skær kyllingekødet i mindres tykker.

2.Sauter løget i smør i 5 minutter uden at brune. Ved spinatblade og chili i og damp i et minut. Tilsæt kyllingekæd og krydr med sat og peber.

3.Pisk æg, mælk, ost og krydderier sammen. Bland kyllingekød, løg og chili i. Kom blandingen i en smurt form og stil det i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter, til æggemassen er stiv.