•½ dåse bambusskud (ca. 115 g)
•½ spsk olivenolie
•1½ kyllingefileter i brede strimler (ca. 200 g)
•1 grøn squash i stave (ca. 125g)
•1 gul squash i stave (ca. 125 g)
• ½ spsk fintrevet limeskal
•½ tsk friskpresset limesaft
•½ spsk fintrevet frisk ingefær
•½ lille dåse kokosmælk (ca. 90g)
•1 dl stimlede friske basilikumblade
•½ tsk groft salt
•Friskkværnet peber
•1½ liter vand
•½ spsk groft salt
•150 g tørrede ægnudler
1.Hæld væden fra bambusskudene.
2.Lad wokken blive godt varm- Kom olien i og svits kyllingestrimlerne i ca. 2. Min.
3.Tilsæt squash, bambusskud og limeskal og svits i yderligere ca. 2 min.
4.Tilsæt resten af ingredienserne og varm retten godt igennem.
5.Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde og tilsæt nudlerne.
6.Efter ca. 3 min. Under omrøring er nudlerne ”løst op” og møre uden at være bløde.
7.Lad dem dryppe af i en sigte.
8.Vend de varme nudler sammen med den krydrede kyllingesauce.
9.Smag til og pynt med basilikum.
Tip: Hvis squashene har mange kerne, kan man fjerne dem med en teske.