-Wok med kylling, lime og bambus

Opskrifter

Hvis du er sulten

Wok med kylling, lime og bambus

•½ dåse bambusskud (ca. 115 g)

•½ spsk olivenolie

•1½ kyllingefileter i brede strimler (ca. 200 g)

•1 grøn squash i stave (ca. 125g)

•1 gul squash i stave (ca. 125 g)

• ½ spsk fintrevet limeskal

•½ tsk friskpresset limesaft

•½ spsk fintrevet frisk ingefær

•½ lille dåse kokosmælk (ca. 90g)

•1 dl stimlede friske basilikumblade

•½ tsk groft salt

•Friskkværnet peber

 

•1½ liter vand

•½ spsk groft salt

•150 g tørrede ægnudler

 

1.Hæld væden fra bambusskudene.

2.Lad wokken blive godt varm- Kom olien i og svits kyllingestrimlerne i ca. 2. Min.

3.Tilsæt squash, bambusskud og limeskal og svits i yderligere ca. 2 min.

4.Tilsæt resten af ingredienserne og varm retten godt igennem.

5.Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde og tilsæt nudlerne.

6.Efter ca. 3 min. Under omrøring er nudlerne ”løst op” og møre uden at være bløde.

7.Lad dem dryppe af i en sigte.

8.Vend de varme nudler sammen med den krydrede kyllingesauce.

9.Smag til og pynt med basilikum.

 

Tip: Hvis squashene har mange kerne, kan man fjerne dem med en teske.