•300-400 g kogt eller stegt kyllingekød
•2 skiver bacon eller lidt kyllingeskind
•1 courgette
•1 pillet finthakket løg
•1 spsk olivenolie
•majskerner fra 1 majskolbe
Mørdej
•En færdig rulle mørdej fra supermarkedet
•ELLER dej af 200 g mel, 100 g smør, 1 æg, 1-2 spsk koldt vand.
Æggeblanding
•2 dl græsk yoghurt 10%
•3 æg
•½ spsk maizenamel
•salt, peber
•100 g ost
1.Skær kyllingekød og bacon i tynde strimler.
2.Rist bacon sprødt på tør pande. Fjern det. Flæk courgetten og skrab kernerne ud. Skær den i skiver på ½ cam. Damp courgetter og løg i olivenolie, til al væde er fordampet. Tilsæt kyllingekød og majskerner og afkøl.
3.Kor mørdej i en tærteform eller en aflang form. Læg fyldet på.
4.Pisk æggeblandingen sammen og hæld det over fyldet. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Tip: Retten kan eventuelt tilberedes uden dejbund. Kom fyldet i en ovnfast form og hæld æggeblandingen over.